Echte kerstboom kopen

Echte kerstboom kopen | Bezoek onze kerstboommarkt

Een echte kerstboom kopen is voor vele mensen een leuke ervaring. Gezellig met z’n tweetjes of samen met de kids wandel je tussen meer dan 1000 echte kerstbomen om er de mooiste uit te kiezen. We hebben verschillende soorten echte kerstbomen te koop met elk hun eigenschappen en unieke karakter. Zo kan je bv. kiezen voor een Abies fraseri kerstboom. De geur van deze boom laat je versteld staan en zal zo de kerstsfeer in je huis halen. Of misschien past een Nordmann kerstboom beter bij jou? Een mooie volle kerstboom met opvallend dikke naalden die niet prikken of uitvallen. Meer informatie over de verschillende soorten echte kerstbomen vind je terug op “Echte kerstboom – Soorten”.

Wat is een kerstboommarkt?

Kerstboommarkt Lede - Echte kerstboom kopenOnze kerstboommarkt is een jaarlijks evenement dat enkele weken duurt waar je keuze hebt uit meer dan 1000 echte kerstbomen die open staan. Zo kan je rustig kiezen en zie je goed de vorm van de bomen. Pas wanneer je keuze gemaakt is stoppen we de kerstboom netjes in een net zodat je deze makkelijk mee kan nemen naar huis.

Een echte kerstboom kopen is een leuk gebeuren en we doen dan ook onze uiterste best om onze kerstboommarkt zo gezellig mogelijk te maken. Onze medewerkers staan steeds klaar om je te helpen bij het kiezen van een geschikte kerstboom voor jouw thuis. Van zodra het donker wordt zorgen we voor avondverlichting zodat je ook tijdens de vroege avond onze echte kerstbomen goed kan bekijken.

Waarom een echte kerstboom kopen?

Een echte kerstboom kopen en plaatsen is een geweldige belevenis dat de start vormt van elke geslaagde Kerst. Je zoekt een echte kerstboom tussen vele andere unieke bomen. We hebben er in alle maten en vormen en zijn er dan ook zeker van dat we een geschikte kerstboom hebben voor elk soort huis.

Het brengt bij iedereen een glimlach op het gelaat wanneer je de perfecte kerstboom gevonden hebt en je de boom voor het eerst in je huis ziet staan. Dit maakt de zoektocht naar een echte kerstboom écht bijzonder. Nadat je uw nieuwe kerstboom hebt gedecoreerd en de geur zich langzaam maar zeker verspreid over de huiskamer krijg je past echt het gevoel van voldoening. Niet te evenaren!

Gezaagd of in pot, de juist kerstboom voor jou
Echte kerstboom kopen

We hebben echte kerstbomen in pot (zilversparren en Abies Fraseri) in tal van groottes. Het voordeel van een kerstboom in pot is dat ze, mits wat geluk, uitgeplant kunnen worden in de tuin zodat je ze het volgende jaar opnieuw kan gebruiken.

Onze trots is echter de Nordmann kerstboom. Deze echte kerstboom is gezaagd, maar desondanks verliest hij geen naalden. Abies Nordmanniana is meestal mooi vol en de naalden zijn zeer decoratief waardoor hij de favoriet wordt van vele van onze bezoekers. De Nordmann kerstboom dien je te plaatsen in een kerstboomstandaard met waterreservoir. Dit duurt maar enkele seconden en zo kan je de boom makkelijk recht plaatsen en gezond houden tijdens de kerstperiode.

Wil je een echte kerstboom kopen? Kom dan zeker eens langs op onze Kerstboommarkt en laat je verassen door onze uitgebreide keuze aan kerstbomen!