Grote kerstbomen

Grote kerstbomen te koop tot 3,5 m – Nordmann

Grote kerstbomen te koopMet vele honderden Premium Nordmann kerstbomen om uit te kiezen zorgen we vanaf de start van de kerstboommarkt (25 november) voor een ruime keuze aan eerste kwaliteits-bomen. We hebben verschillende soorten beschikbaar, maar onze specialiteit is de Nordmann kerstboom. Deze echte kerstboom verliest geen naalden en heeft een prachtige piramidevorm waardoor hij goed gevuld is en makkelijk te decoreren is. Van Nordmann hebben we grote kerstbomen te koop tot wel 3,5 m hoogte. Ideaal om grote ruimtes in kerstsfeer te brengen!

Ondanks het grote kerstbomen zijn kunnen ze toch makkelijk worden rechtgezet dankzij gebruik te maken van een kerstboomvoet. Deze zijn voorzien van een handig krik-systeem en een waterreservoir zodat je ze makkelijk gezond kan houden gedurende de hele kerstperiode!

Echte kerstbomen in Oost Vlaanderen

Een grote kerstboom kopen op onze kerstboommarkt

We hebben grote kerstbomen te koop tot 3,5m hoogte. Deze zijn mooi opengezet zodat je ze goed langs elke kant kan bekijken. Zo kan je makkelijk de beste kerstboom uitkiezen voor jouw situatie!

Nadat je gekozen hebt wordt de kerstboom compact in een net gestopt en naar je voertuig gebracht. Doordat de kerstboom in een net zit kan je hem zeer snel recht plaatsen in enkele seconden tijd. We tonen je op onze kerstboommarkt hoe je dit het makkelijkste kan doen.

Nordmann kerstbomen voor een echte kerst