Kerstboomstandaard

Kerstboomstandaard voor gezaagde kerstbomen

Kerstboomstandaard krinner kopen.pngEen kerstboomstandaard, of ook wel kerstboomvoet genaamd, wordt gebruikt om gezaagde kerstbomen rechtop te plaatsen en deze zo te houden. De meeste zijn ook uitgerust met een waterreservoir en de betere (van Krinner) ook met een vlotter en een slot. Op onze webshop vind je een overzicht van al onze kerstboomvoeten die ook beschikbaar zijn op onze kerstboommarkt zelf.

Hoe een kerstboomstandaard gebruiken?

De gezaagde kerstbomen die je op onze kerstboommarkt kan kopen zijn Nordmann kerstbomen. Wanneer je een kerstboom bij ons koopt stoppen we deze compact in een net, zo kan je de bomen makkelijk verplaatsen. Onderaan de stam van deze kerstbomen hebben we al een gaatje geboord zodat je de ‘pen’ in het midden van de standaard makkelijk op de stam kan steken. Vervolgens krik je de kerstboomvoet vast met behulp van het kriksysteem. Nu kan je de boom rechtop plaatsen en deze uit het net doen. Staat hij niet mooi recht? Dan kan je deze nu makkelijk corrigeren. Wanneer hij goed staat krik je de kerstboom volledig vast en vergrendel je de kerstboomstandaard. Nu moet je enkel nog water in het waterreservoir gieten en klaar!

Kerstboomstandaard KrinnerEen kerstboomstandaard gebruiken is zoals je ziet helemaal niet moeilijk en neemt maar enkele seconden van je tijd in beslag. Zo’n voet gaat bovendien vele jaren mee dus op lange termijn is het zeker een goede investering. Zo moet je niet elk jaar opnieuw met zware potten zeulen en is er meer tijd over om te genieten van je nieuwe kerstboom. Op onze kerstboommarkt kan je ook een demonstratie vragen aan één van onze medewerkers. Ze tonen je dan hoe je de Nordmann kerstboom het beste kan opzetten.

Kerstboommarkt: De plek voor een echte kerstboom en een kerstboomstandaard

Onze kerstboommarkt vindt elk jaar plaats te Lede, gelegen midden in Oost Vlaanderen. Hier kan je terecht voor het kopen van een echte kerstboom en kerstboomvoeten. (o.a. van Krinner) Je hebt keuze uit meer dan 1000 kerstbomen dus neem gerust je tijd en laat je verbazen door de pracht en gezelligheid van al deze kerstbomen!